אנטיפסטי ברוטב בצל, צי'לי וסילאן

אנטי פסטי סוף

ביקשו ממני  להביא לארוע אנטיפסטי. רוב הנוכחים מכירים את האנטי פסטי שאני מכינה – שהוא טעים מאד !! לכן חשבתי על טעמים אחרים. התחלתי לשחק עם תבלינים ורטבים. התוצאה שהתקבלה היתה נפלאה. מתקתקה מעט, פיקנטית מעט, מלוחה מעט, חריפה מעט. בקיצור נהדרת.

 

2 קישואים

1 חציל

1 בטטה

1 דלורית

1/2 כרובית

2 פלפל אדום

2 שומר

תבלינים

מלח, פלפל

שום גרוס

2 כפות גדושות אבקת מרק בצל

שמן זית בנדיבות

3 כפות סילאן / דבש

3 כפות צ`ילי מתוק

תבנית גדולה של התנור מרופדת בנייר אפיה

 

ההכנה

לקלוף, לשטוף,  ולחתוך את כל הירקות לחתיכות גדולות  כ – 3X3  ס"מ.

לחמם תנור לחום של 180 מעלות

לשים את כל הירקות בשקית ניילון גדולה של המרכול,

אנטי פסטי ניילון

לפזר מעל את  כל התבלינים,

 

לשקשק את השקית טוב עד שכל הירקות מצופים בתבלינים,  להעביר את תכולת השקית לתבנית האפיה.

אנטי פסטי לפני אפיה

 

לאפות כ – 45 ד`.

 

להעביר לצלחת הגשה ולהנות, בתיאבון.

דאנטי פסטי כותרת

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *