עוגה נ ה ד ר ת !!! כל מילה מיותרת.
טעימה, רכה, עסיסית ואפילו אוהבי השוקולד המושבעים שלי לא זיהו שיש גבינה (עד עכשיו)
מומלץ !!!!
5 ביצים
3/4 כוס סוכר
100 ג' חמאה
200 ג' שוקולד מריר
3 כפות ליקר שוקולד
1 כוס קמח תופח
מלית גבינה
1 גבינה 5%
1/2 קופסא גבינת קוטג'
1 ביצה 1/2 כוס סוכר
תמצית וניל
2 כפות קמח
תבנית 26 משומנת
ההכנה
לחמם תנור 180 מעלות
לשים בכלי את החמאה והשוקולד, להמיס, לערבב למירקם אחיד, להוסיף הליקר.
לשים את הביצים בקערת המערבל, להוסיף הסוכר ולהקציף לקצף. להנמיך המהירות ולהוסיף בהדרגה את הקמח והשוקולד. לערבב בזהירות למירקם אחיד.
בקערה לשים את כל מרכיבי מלית הגבינה, לערבב.
לצקת לתבנית המשומנת את השוקולד, מעל לפזר את הגבינה, ליצור בעזרת מרית צורות של שיש,
לאפות כ – 35 ד'. העוגה צריכה להיות רכה מעט.
המתינו עד קירור, פירסו ותהנו.
כתיבת תגובה