פסטה מבולגנת בגבינות ופטריות

לארוחה חלבית אני תמיד מחפשת מתכון האהוב על הקטנים.

פשטידות למיניהן לא תמיד מתקבלות ברצון, סלטים משונים עם כל מיני ירוקים וגרגרים בוודאי שלא.

מה כן ? פסטה, יחסית פשוטה בלי הרבה מרכיבים לא מוכרים ומכאן הגיעה פסטה  המבולגנת – מערבבים הכל יחד, שופכים את הגבינות בלי הרבה תשומת לב והנה מנה שאהובה עליהם במיוחד. כאשר ראיתי  כי הם אוהבים  פטריות החלטתי להוסיף אותם.

ליד זה צלחת גדולה של ירקות חתוכים – כל ירק כמובן לחוד – זה שאוהב עגבניה לא מוכן כמובן למלפפון,  מתובלים בשמן זית ומעט מלח, ואני יודעת שהם מסודרים.

 

1 חב' פסטה מבושלת

 2 חב' פטריות שמפניון נקיים ופרוסים

1גבעול פרסה קצוצה

1 בצל קצוץ

2 שמנת לבישול15%

100 ג' גבינה צהובה כלשהי מגורדת – המלצה קשקוול או צ'אדר

150 ג' גבינת פטה 5% מגורדת

מלח, פלפל

קורט אגוז מוסקט

כלי חסין אש בגודל 26  משומן

 

ההכנה

לחמם מעט שמן זית במחבת, לטגן את הפרסה והבצל עד הזהבה, להוסיף השום, להוסיף הפטריות, לטגן מספר דקות, להסיר מהאש. את השלב הזה ניתן להכין יום מראש.

לחמם תנור לחום של 200 מעלות.

לשים את הפסטה בתבנית, להוסיף את כל החומרים, לערבב מעט,

לאפות כ – 20 ד', עג אשר המאפה זהוב.

לקרר ולהגיש.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *