חרוסת

אחד המאכלים הטעימים ביותר בליל הסדר.

כיוון שחרוסת היא מאכל מסורתי הרי כמעט בכל בית מכינים אות בצורה שונה. אני מכינה כמובן כמו שהכינו בבית בטבריה.

בנותי אוהבות מאד מאד את החרוסת, בליל הסדר קערת החרוסת הולכת ומצטמקת כל שהסדר  מתמשך. ממה שנשאר משתמשים למימרח על המצות בחג.

ההכנה היא קלה ביותר – שימו הכל במעבד המזון ויש לכם חרוסת טעימה מאד.

במקום בתפוח השתמשתי במיץ תפוחים טרי וטבעי.

 

1 חב` תמרים מגולענים

1/2 כוס יין אדום מתוק

1/4 כוס מיץ תפוחים טבעי

3/4 כוס אגוזי מלך

מעט קנמון

 

ההכנה

שימו את כל המיצרכים במעבד מזון, הפעילו, תחילה המעבד "משתגע" כי תערובת התמרים קשה מעט לעיבוד לא לוותר !! תמשיכו לרסק עד לקבלת מירקם נוח למריחה. אם צריך תוסיפו עוד מיץ או יין  לפי בחירתכם.

1 כפית קנמון 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *