קנלוני במילוי תרד ברוטב עגבניות ושמנת

ביקרתי בחנות ספייסס האהובה עלי, הם בדיוק קיבלו משלוח מאיטליה של קנלוני מפתים במיוחד. כמובן שקניתי והתוצאה לפניכם. בספייסס אני גם קונה את העגבניות המרוסקות הנפלאות שאין כמותם בצבע העגבניה האדום והטעם – אין כזה דבר !! נפלא !!

ביחד קיבלנו מנה מנצחת

 

המיצרכים

1 חב' קנלוני

מילוי

2 חב' תרד שטופות

מים רותחים

1 חב' גבינת ריקוטה

1 (250 ג') קופסא גבינת פטה מגורדת

1 גביע יוגורט עיזים

חופן קשקוול מגורד

טיפת מלח, פלפל

קורט מוסקט

1 ביצה 1

כף קמח תופח

רוטב

1 קופסא עגבניות מרוסקות / 2 צנצנות רוטב עגבניות של ברילה

1 שמנת 15%

תבנית מרובעת שתכיל את כל עיגולי הקנלוני.

 

ההכנה

לשים את התרד בקערה גדולה, לכסות את התרד במים רותחים, להמתין כ – 5 ד', לסנן, לשטוף במים קרים, לסחוט היטב, לקצוץ את התרד החלוט ולשים בקערה.

להוסיף את כל החומרים לתרד, לערבב היטב.

לשפוך 1 צנצנת רוטב  /  1/2 קופסת עגבניות בתחתית התבנית, למלא את הקנלוני במילוי הרוטב.

לחמם תנור לחום של 180 מעלות

איך למלא? אפשר בעזרת כפית קטנה – פשוט לצקת מעט תרד בכל פעם או, להעביר את המלית לשקית זילוף ולמלא את הקנלוני.

לסדר את הקנלוני אחד ליד השני בתבנית, לערבב את שארית רוטב העגבניות עם השמנת ולצקת על הקנלוני. לזלף מעל שמן זית.

לכסות את התבנית בנייר כסף, לאפות 20 ד', להסיר את הנייר ולאפות עוד 20 ד'.

לקרר מעט ולהנות ממנה איטלקית טיפוסית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *