בראוניס חום ולבן

בראוניס טעימים ביותר, ממש פצצת שוקולד מענגת. כל מילה מיותרת.

השוקולד הלבן מוסיף ארומה מיוחדת לטעם הבראוניס.

כדי להנות וגם כדי להשתיק את המצפון – חיתכו לקוביות קטנות.

 

200 ג' שוקולד מריר

200 ג' חמאה

3 ביצים

3/4 כוס סוכר

3/4 כוס קמח רגיל

4 כפות גדושות קקאו

3 כפות ליקר שוקולד

100 ג' שוקולד לבן חתוך לקוביות קטנות

100 ג' שוקולד חלב חתוך לקוביות קטנות

אופציה – 1 כוס אגוזי פקאן קצוצים

תבנית מרובעת בגודל 26 משומנת

 

ההכנה

לחמם תנור לחום של 180 מעלות.

להמיס את החמאה והשוקולד במיקרו לתערובת חלקה.

להקציף את הביצים עם הסוכר לקרם תפוח, להוסיף את השוקולד המומס, הקקאו, הקמח וליקר הקפה,

לערבב בזהירות למירקם אחיד.

להעביר לתבנית, לפזר את קוביות השוקולד על העיסה. אם מוסיפים אגוזים זה הזמן.

לאפות 30 – 35 ד'. שימו לב שלא ישרף. המאפה מעט רך.

לחתוך לריבועים כאשר עדיין חם, לשמור (אם מצליחים) בכלי סגור.

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *