פסטה, סלמון ואספרגוס

קיבלתי מחברים צרור יפה ביותר של אספרגוס – לבנים, מוצקים ועגלגלים.

יחד עם פסטה וסלמון קיבלנו מנה נפלאה.

 

המצרכים

1 חב' פסטה מכל סוג

400 ג' סלמון טרי חתוך לקוביות קטנות

צרור אספרגוס

שמן זית

1 בצל קטן קצוץ דק

3 שיני שום קצוצים

2 כפות מרווה קצוצה

2 חב' שמנת 15%

מלח, פלפל

מעט אגוז מוסקט

 

ההכנה

אספרגוס – חיתכו את גבעולי האספרגוס לעיגולים של כ – 2 ס"מ, שימו בסיר, כסו במים עם מעט מלח, הביאו לרתיחה, בשלו כ – 4 ד', סננו.

לחמם סיר גדול עם מים, לבשל את הפסטה לאל דנטה.

הרוטב

לחמם את שמן הזית, להוסיף את הבצל, לטגן עד שקיפות, להוסיף את השום, את המרווה, ואת קוביות הסלמון, לערבב יחד.

להוסיף את כל מרכיבי הרוטב, גם את עיגולי האספרגוס

, להביא לרתיחה קלה, לבשל בחום בינוני כ – 5 ד'.

לסנן את הפסטה, לצקת את הרוטב על הפסטה, לערבב היטב ולהנות.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *