פסטה, חציל, פלפל ועגבניה

נישארתי בבית עם שאריות של חציל  קלוי  ופטריות מוקפצות בשמן זית. מה עושים ? פסטה נפלאה עם  העגבניות  המרוסקות הנפלאות שקונים בספייסס. התחסל ברגע.

 

המיצרכים

חב' פסטה  – כל סוג שאתם אוהבים

1 חציל פרוס

2 פלפלים אדומים פרוסים

2 שיני שום קצוצות

1/2 סלסלת פטריות שמפניון פרוסות

1 בצל קצוץ קטן

1 קופסא עגבניות מרוסקות

מל"פ

1 כף פפריקה

1 כפית סוכר

1/2 כוס מים

גבינת פרמזן

 

ההכנה

החציל – למרוח את הפרוסות בשמן זית לקלות בתנור במצב גריל עד השחמה משני הצדדים, לקרר, לחתוך לקוביות. 

הפטריות – לטגן את הבצל במעט שמן זית, להוסיף את הפטריות, להקפיץ מספר דקות.

הרכבת הרוטב

בסיר לחמם 2 כפות שמן זית, להוסיף השום הקצוץ,  הפלפלים, להקפיץ עד ריכוך קל, להוסיף את החציל והפטריות, לערבב, להוסיף את העגבניות, אל כל התבלינים והמים, להרתיח, להנמיך את החום ולבשל 20 ד'. לבשל את הפסטה לאל דנטה, לסנן, להוסיף את הרוטב, לערבב, מעל לפזר פרמזן מגורד. נפלא !!!

 

 

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *