נגיסי עוף בטמפורה

חברים אמורים להגיע לביקור  ספונטאני, היתה בדיוק שעת צהריים, מה מכינים ? חזה עוף יש ?     תמיד !!!, ירקות יש ? כמובן ואורז התוספת האולטמטיבית, יש ארוחה !!

1 חזה עוף חתוך לקוביות

1/4 כוס רוטב סויה

4 כפות ליקר שיש בבית

אבקת שום, פלפל שחור

לשים את כל המרכיבים יחד בקערה, להשרות שעה לפחות.

להוסיף לקערה :

1/2 כוס קמח תופח

1/2 כוס קורנפלור

1 ביצה

לערבב היטב.

לחמם מחבת לא גדול עם הרבה שמן, לטגן את הקוביות עד הזהבה קלה.

ירקות

1 פרסה קטנה

4 שיני שום פרוסות

2 פלפלים צבעוניים פרוסים

5 – 6 פטריות שמפניון חתוכים

1 גזר – פרוס דק

1 גבעול סלרי

במחבת שטוח ורחב לחמם מעט שמן קנולה, לטגן את הפרסה, להוסיף את שאר הירקות ולטגן מספר דקות עד לריכוך קל.

הוסיפו למחבת את חתיכות העוף המטוגנות

רוטב

בקערה ערבבו היטב :

4 כפות רוטב טריאקי

2 כפות רוטב סויה

2 כפות קטשופ

1 כף שמן סומסום

1 כף סוכר חום

צקו את הרוטב על העוף והירקות, ערבבו ותיהנו.

 

 

 

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *