פילה דניס בתנור

החגים הסתיימו סוף סוף, יש מי ששמח ויש מי שלא, ביחוד אלה שחופשה נהדרת הסתיימה וחוזרים לשיגרה. אחרי כל הבשרים והעופות הגיע הזמן למנה קלילה יותר של דג. כיום ניתן להשיג בקלות פילה של כל דג שאתם אוהבים, כ – 20 ד' והדג אצלכם בצלחת.

במסגרת החיים הקלים נשתמש במימרחים מוכנים וטעימים מאד שנימצאים בכל מרכול של ממרח פסטו / ממרח כוסברה / אני השתמשתי בממרח עשבי תיבול פשוט כי הוא היה בבית.

 

פילטים של דניס / לברק / מוסר וכו'

ממרח עשבי תיבול

עיגולי בצל אדום

1 עגבניה פרוסה

שמן זית

1/2 כוס יין לבן

תבנית מרופדת בנייר אפיה

הכנה

חממו תנור לחום של 200 מעלות.

רחצו ויבשו את הפילטים, סדרו אחד ליד השני בתנור, מירחו כפית עשבי תיבול על הדג, שימו עיגולי בצל ופרוסת עגבניה על כל נתח, זלפו מעל שמן זית ואת היין.

אפו 15 ד', זהו, מוכן, תיהנו ממנת דג נהדרת.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *