מעדן צ'יפס אפוי

בשיטוט אקראי באתרי אוכל מצאתי את המתכון הזה. בתחילה נראה לי הזוי אבל לאחר מחשבה החלטתי לנסות, מה כבר יכול להיות ?? בארוחת צהריים לי ולבעלי אהוב שמנת צ'יפס ממיסה אותו, הכנתי משני תפו"א אדמה בדיוק לפי המתכון. היה טעים מאד והיתה הצלחה. האדון אהב !!! בפעם הבאה שהכנתי שמרתי על עיקר הפטנט אבל התיבול השתנה לפי טעמי. התוצאה היתה נפלאה. תבנית ענקית של צ'יפסים התחסלה במהירות. נסו ותיהנו.

10 תפו"א חתוכים לפי העדפה שלכם – קוביות או סירות, איך שאוהבים

1 בצל נקי חתוך לחצי

1/2 ראש שום נקי / 5 שיני שום קפואות

3/4 כוס מים

מלח, פלפל

3 כפות שמן קנולה

3 כפות שמן זית

1 כף גדושה מיונז

1 כפית פפריקה

1 כפית צ'ילי מתוק

1 כפית כוסברה טחונה

תבנית גדולה של התנור מרופדת בנייר אפיה

ההכנה

חממו תנור לחום של 220 מעלות

סדרו את תפוחי האדמה בתבנית, פזרו היטב רצוי בשכבה אחת.

שימו את כל החומרים   במעבד מזון, ערבלו לרוטב חלק, שיפכו את הרוטב על תפוחי האדמה, בעזרת הידיים ערבבו היטב, הקפידו שהרוטב יכסה את כל תפוחי האדמה.

אפו כ – 40 ד'. קררו מעט ותיהנו. תיזהרו,קשה להפסיק לאכול , ממכר !!!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *