מרק ברוקלי, תרד וערמונים

%d7%9e%d7%a8%d7%a7-%d7%91%d7%a8%d7%95%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%99-%d7%95%d7%a2%d7%a8%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-1

המרק הזה הוא הנוח ביותר ואחד המרקים המהירים ביותר שניתן להכין. הוא מסוג מאכלי ה"שלוף" כאשר אתם צריכים להכין באופן פיתאומי מנה לאורחים או לבני הבית. בנוסף, הוא טעים ביותר ומלא בריאות, אז למה אתם מחכים ??

כל הרשום מעלה נכון רק אם אתם דואגים שיהיה לכם תמיד בבית ברוקולי ותרד קפואים ושקיות ערמונים בארון ואז אתם מסודרים.

האם כבר קניתם כוסברה טחונה ??? אם לא מהר לקנות. זה אחד התבלינים הטובים והטעימים ביותר שיש. ולא חברים, זה לא מזכיר כלל כוסברה טריה. גשו לחנות התבלינים, תריחו ותתאהבו.

%d7%9e%d7%a8%d7%a7-%d7%91%d7%a8%d7%95%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%99-%d7%95%d7%a2%d7%a8%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-4

1 שקית ברוקולי קפוא

1/2 חב' תרד טרי נקי / תרד קפוא

1 בצל / פרסה קצוצים

2 כפות שמן קנולה

1 פלפל בצבע שיש בבית קצוץ

2 תפוחי אדמה חתוכים גס

3 גזרים  / בטטה חתוכים גס

2 חב' ערמונים קצוצים

2 גבעולי סלרי  / פטרוזיליה / שמיר קצוצים

2 שורש פטרוזיליה – אם יש

2 כפות שבולת שועל

מלח, פלפל

2 כפות אבקת מרק

1 כפית כוסברה טחונה

אגוז מוסקט טחון

%d7%9e%d7%a8%d7%a7-%d7%91%d7%a8%d7%95%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%99-%d7%95%d7%a2%d7%a8%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-7

ההכנה

בסיר שמתאים למרק חממו את השמן, הוסיפו את הבצל הקצוץ, טגנו קלות, הוסיפו את השום ואת הפלפל. טגנו קלות, הוסיפו את כל שאר הירקות הקצוצים, את הירקות הקפואים ואת הערמונים,

%d7%9e%d7%a8%d7%a7-%d7%91%d7%a8%d7%95%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%99-%d7%95%d7%a2%d7%a8%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-6

הוסיפו מים כדי כיסוי ועוד כ – 2 ס"מ, הביאו לרתיחה, הוסיפו את שבולת השועל ואת כל התבלינים, ערבבו. בשלו 40 ד בחום בינוני. רסקו את המרק במערבל ידני,

%d7%9e%d7%a8%d7%a7-%d7%91%d7%a8%d7%95%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%99-%d7%95%d7%a2%d7%a8%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-5

הכינו ליד קרוטונים ושקדי מרק ותיהנו.

%d7%9e%d7%a8%d7%a7-%d7%91%d7%a8%d7%95%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%99-%d7%95%d7%a2%d7%a8%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-2

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *