עוגת ירקות

P1020011

אם אפשר להכין עוגות בחושות נהדרות עם פירות למה לא נכין מירקות ?

התוצאה טעימה ביותר, יפה מאד למראה, קלה ומהירה מאד להכנה. הירקות ? מה שיש בבית

אם רוצים לארוחה בשרית – שמנת סויה/ צימחית והורידו את הגבינה

יש במתכון זרעי כוסברה טחונים, אל תוותרו הטעם שונה לחלוטין מהכוסברה הטריה שאתם מכירים

גרעינים – אני השתמשתי בתערובת גרעינים לסלט ירקות שקונים בשווקים אם אין השתמשו בגרעיני חמניה, דלעת, סומסום, אגוזים גרוסים למיניהם.

ממליצה מאד מאד

P1020010

1 בטטה בגודל ביינוני מגורדת

1 קישוא גדול מגורד

1/2 שקית תרד קצוץ

חופן פטרוזיליה

5 יח' בצל ירוק קצוץ

3 ביצים

1 שמנת  לבישול 15%

1/2 כוס שמן

3/4  כוס קמח מלא / קמח תופח – להוריד את אבקת האפיה

1/2 כוס שבולת שועל עדינה

1 שקית אבקת אפיה

1/2 כוס גרגירים שאתם אוהבים

חופן גבינת קשקוול מגורד

1 כפית זרעי כוסברה טחונים

מלח, פלפל

גרגירים נוספים לקישוט.P1020013

ההכנה

חממו תנור לחום של 180 מעלות

תבנית אינגליש גדולה משומנת

P1010999

העבירו את כל המיצרכים לקערה רחבה ,

P1020001

ערבבו למירקם אחיד, צקו לתבנית, מעל פזרו זרעונים שאתם אוהבים,

P1020002

אפו כ – 45 ד', עד הזהבה, קררו. פירסו לפרוסות והגישו.

P1020009

2 thoughts on “עוגת ירקות

  1. נפלא טעים ומוצלח – פה אחד מכל הנוכחים – תודות בשם כולנו!!!!!!!!!!!

    • איזה יופי לדעת שנהנים ממתכון, תודה אורה, תמשיכו להנות
      סופ"ש נעים, שפרה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *