מנגולד ותפוחי אדמה

מנגולד ותפוחי אדמה  4

השבוע ניזכרתי במנה שאכלנו בסלובניה – אני מאד מאד אהבתי.

כאשר הכנתי בבית חתני אמר "אוכל של בית חולים". למה ?? המנה לא מתובלת מדי, התיבול הוא עדין מאד, כל היפה הוא שמרגישים את טעם המנגולד המשתלב יפה בתפוחי האדמה. אני וכל שאר האוכלים אהבו את המנה. מומלץ לנסות ולהחליט לבד.

מנגולד ותפוחי אדמה 5

7 תפוחי אדמה קלופים 

1 חב' גדולה עלי מנגולד שטופים

2 כפות שמן קנולה

1 בצל קטן קצוץ

3 שיני שום קצוצים

מלח, פלפל

2 כפות אבקת מרק

1 כפית סוכר

3 כפות מיץ לימון

3/4 כוס מים חמים

ההכנה

לחתוך את תפוחי האדמה לחצי, לבשל עד רתיחה ועוד כשתי דקות, לסנן. לחתוך גס מאד.

מנגולד ותפוחי אדמה  2

לחתוך גס את עלי המנגולד. 

מנגולד ותפוחי אדמה  1

בסיר שטוח לשים את השמן. לחמם, להוסיף את הבצל ואת השום, לטגן עד הזהבה, להוסיף את המנגולד, לערבב מעט עד ש"יבול" מעט, להוסיף את תפוחי האדמה,

מנגולד ותפוחי אדמה  3

את התבלינים ואת המים, לבשל כ – 30 ד'. . בתיאבון.

מנגולד ותפוחי אדמה 6

 

6 thoughts on “מנגולד ותפוחי אדמה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *