פשטידת בטטה וקישוא ממכרת

פשטידת קישוא בטטה  3

השילוב של קישוא ובטטה נראה לי משום מה משונה, לא התחברו לי שילוב הטעמים של שניהם, אבל מה אפשר לעשות שזה מה שהיה בבית ?? שילבתי את שניהם לפשטידה נ ה ד ר ת !!! הבטטה נתנה טעם מתקתק נפלא לקישוא, למעלה פיזרתי פיצוחים שהוסיפו מעט קרנצי'ות  בפה. לא הפסקתי "ליישר" כל היום. 

פשטידת קישוא בטטה  1

2 יחי' בטטה

5 קישואים 

חופן שמיר קצוץ

2 פרסה פרוסה דק

1 בצל פרוס

25 ג' חמאה

3 ביצים

2 שמנת חמוצה 9% / 2 קוטג' / שילוב של שניהם / 2 שמנת חלב סויה + 2 כפות קמח תופח

1/2 כוס קמח תופח

1/2 כוס שבולת שועל עדינה

מלח, פלפל

גרעינים שאתם אוהבים – חמניות, דלעת, שומשום

תבנית 26 משומנת

ההכנה

להמיס במחבת את החמאה, להוסיף הפרסה והבצל ולטגן עד חריכה קלה.

את הקישואים והבטטה לגרד – השתמשתי במעבד מזון, סננו וסחטו מעט, העבירו לקערה. חממו את התנור ל – 170 מעלות.

הוסיפו לקערה את הבצלים ואת כל שאר החומרים,

פשטידת קישוא בטטה  6

ערבבו היטב – הכי טוב בידיים, העבירו לתבנית המשומנת, פזרו מעל את הגרעינים,

פשטידת קישוא בטטה  5

כסו בנייר כסף. אפו 25 ד', הסירו הנייר ואפו עוד 25 – 30 ד'.

פשטידת קישוא בטטה  4

המתינו מעט עד התייצבות הפשטידה, הכינו סלט טוב ותהנו.

פשטידת קישוא בטטה  2

 

2 thoughts on “פשטידת בטטה וקישוא ממכרת

  1. וואו פשטידה מדהימה, אי אפשר להפסיק לאכול, לא שמתי את כל החומרים כי לא היה לי בבית ועדין יצא אליפות תודה רבה

    • איזה כיף לקבל כזה מייל !!!! מאד שמחה שהצליח, מקווה שתאהבו את שאר המתכונים
      שנה טובה, בריאה ושקטה
      שפרה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *