מרק עגבניות ועדשים כתומים

מרק עגבניות ועדשים  4

מה יש לומר על מרק ולא אמרנו ??? אין פה מה להוסיף חוץ מזה שהמרק טעים מאד מאד.

1 כרשה קצוצה

4 גזר חתוך גס

1 גוש לא גדול דלעת קצוצה גס

ו גבעול סלרי קצוץ

4 שיני שום

2 כפות שמן זית

2 קוביות קפואות עשבי תיבול איטלקים

1 קופסא גדולה (800 ג') עגבניות קצוצות

1 רסק עגבניות קטן

3/4 כוס עדשים כתומות שטופות

מלח, פלפל

 1 כף אבקת מרק

 1 כף פפריקה

2 כפות צ'ילי מתוק

1 כפית סוכר

ההכנה

בסיר גדול של מרק לחמם את השמן, להוסיף הכרשה, לטגן מעט, להוסיף השום והקוביות הקפואות, לטגן, להוסיף את כל הירקות הקצוצים, לערבב,

מרק עגבניות ועדשים  1

להוסיף את כל שאר החומרים,

מרק עגבניות ועדשים  2

לכסות לגמרי במים, להרתיח, להוסיף התבלינים, להנמיך החום ולבשל 40 ד'.

מרק עגבניות ועדשים  3

לרסק בעזרת בלנדר ידני למירקם חלק. 

להגשה – לחם טוב, אפשר כמובן לקשט במעט שמנת / שמן זית, להוסיף קרוטונים / שקדי מרק.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *