סלט ירקות, עדשים ובורגול

 

סלט ירקות ובורגול  2

מחפשים מנה קלילה, בריאה וטעימה  לתקופת החגים  מלאת הקלוריות ?? זו המנה.

אני מכינה בורגול, עדשים, חיטה וכל קיטניה אחרת, מבשלת או משרה, שמה בקופסא, מחזיק מעמד עד שבוע  במקרר וכך יש לי תמיד שידרוגים לכל סלט הכי פשוט. נסו ולא תפסיקו.

סלט ירקות ובורגול 5

כל מה שאתם צריכים הוא סלט ירקות ערבי – חיתוך קטן למדי של כל ירק שאתם אוהבים. יש לכם קוצץ ירקות ? זה הזמן להשתמש בו. הכינו את הסלט, שימו בקערה.

1/2 כוס בורגול מושרה ב – 1/2 1 כוס מים רותחים, שימו בקערה את הבורגול והמים, כסו, המתינו כ – 20 ד', סננו, קררו, העבירו לקופסא

1/2 כוס עדשים שחורים רחוצים, שימו בסיר קטן, כסו לגמרי במים, בשלו כ – 20 ד', עד ריכוך, סננו, קררו שימו בקופסא.

סלט ירקות ובורגול  4

חופן אגוזים, שקדים, זרעי אבטיח, כל מה שאתם אוהבים – קצוץ גס

סלט ירקות ובורגול  3

חופן חמוציות / צימוקים

רוטב

תלוי בכמות הסלט שלכם. 

שמן זית

סילאן, 

לימון

מלח, פלפל

ערבבו  היטב – הטוב ביותר בבלנדר ידני – אתם יכולים להכין כמות גדולה, לשמור במקרר. תטעמו ושפרו טעם – עוד לימון, סילאן וכו'.

סלט נפלא – יפה למראה וטעים ביותר.

סלט ירקות ובורגול  1

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *