עוגיות שבולת שועל, שוקולד לבן וקוקוס

עוגיות שבולת שועל ושוקולד לבן  9

לפני השיגעון של עוגות ומאכלי הגבינה – צאו לחנות הכלים הקרובה, קנו לכם קופסת עוגיות גדולה ותתחילו לעבוד. אצלנו בבית חובה שצנצנת העוגיות תהיה מלאה. כל מי שמגיע, ניגש, לוקח ומרגיש בבית.

הפעם שילוב עדין של שוקולד לבן ושבולת שועל, הקוקוס מוסיף טעם נוסף ואחר.

עוגיות שבולת שועל ושוקולד לבן  8

הכמות כ – 70 עוגיות (הן מתחסלות מהר מדי !!! )

200 ג' חמאה רכה

1/4 כוס סוכר

3/4 כוס סוכר דמררה

3 ביצים

כפית תמצית וניל

1 כוס קמח תופח

1/2 כוס קמח לבן

1/2 כוס קמח מלא

1 כפית סודה לשתיה

1 כפית מלח

2 כוסות שבולת שועל עדין

200 ג' שוקולד לבן קצוץ

1 כוס קוקוס

ו כוס אגוזי פקאן קצוצים

3 תבניות גדולות מרופדות בנייר אפיה.

עוגיות שבולת שועל ושוקולד לבן  7

ההכנה

שימו בקערת המיקסר את החמאה עם הסוכר, ערבלו לקבלת קרם חלק ותפוח, הוסיפו את הביצים, הקציפו,

עוגיות שבולת שועל ושוקולד לבן  1

החליפו את וו ההקצפה לוו גיטרה, הוסיפו את כל החומרים, ערבלו עד לקבלת מירקם אחיד של בצק.

עוגיות שבולת שועל ושוקולד לבן  4

הכינו 3 יריעות של ניילון נצמד, חלקו את הבצק ל – 3 חלקים, העבירו כל חלק ליריעה של ניילון, הכינו מכל חלק נקניק בקוטר של כ – 3 ס"מ,  גלגלו את הנקניק עם הניילון, העבירו למקרר לשעה לפחות.

עוגיות שבולת שועל ושוקולד לבן  5

חממו תנור לחום של 170 מעלות

הוציאו גליל, פיתחו את הניילון, בעזרת סכין חדה פירסו פרוסות ברוחב של 1/2 ס"מ, הניחו בתבנית, השאירו רווח בין העוגיות, הן מתרחבות מעט.

עוגיות שבולת שועל ושוקולד לבן  6

אפו כ – 20 ד', עד הזהבה קלה, קררו לגמרי, שימו בצנצנת ותהנו.

עוגיות שבולת שועל ושוקולד לבן  10

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *