טאבולה רימונים

סלט טאבולה 2

בורגול – אני מאד אוהבת את חומר הגלם הזה. קל בהכנה, מלא בריאות, בעל מראה יפה, טעים מאד ומשתלב נפלא עם כל חומרים שמוסיפים לו. יש לי קבוע חב' במקפיא, זיכרו  – אם כבר קנו בורגול מלא במקום טוב. מה צריך יותר?

לחג הכנתי סלט טאבולה יפה מאד למראה, ציבעוני וטעים להפליא. השתמשתי ברימונים – גם ראש השנה, גם טעים ובריא והעיקר – לא אני מקלפת !!! זה התפקיד של הבעל.

כל קטניה תתאים לסלט – עדשים, חיטה, קינואה, גריסים והשילוב ביניהם. 

אז שירבו זכויותינו כרימון, חג שמח ושנה טובה 

1 כוס בורגול גס

1 כוס מים רותחים

חופן גדול מכל ירק – פטרוזיליה, כוסברה, נענע – קצוצים קטן

5 גבעולי בצל ירוק נקיים

 4 שיני שום

גרגירים מ – 1 רימון

1 פלפל כתום / צהוב חתוכים לקוביות קטנות מאד

חופן גדול אגוזי מלך קצוצים

מלח, פלפל

שמן זית

מיץ מ – 1/2 לימון

ההכנה

שימו את הבורגול בקערה, שיפכו את המים הרותחים, כסו והמתינו כ – 20 ד'.

פוררו את הבורגול המוכן, הוסיפו את כל החומרים, תבלו, נו, איך הציבעוניות ? תהנו.

סלט טאבולה 2

 

2 thoughts on “טאבולה רימונים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *