פשטידת בצל

בצל 1

חם, חם, אין כוח להכין משהו "רציני" הנה פתרון למאפה נפלא, קל, מהיר, אפשר להשתמש בבצל קפוא למי שממש לא רוצה להתאמץ. סלט ליד וזהו יש ארוחה. הילדים מאד מאד אוהבים את המאפה הזה ( גם המבוגרים ), למרות שפע הפשטידות המציפות אותנו זו זכתה להצלחה מרובה.

להקלה ולמהירות החיתוך – השתמשו במעבד מזון בדיסקית הפרוסות.

5 בצלים פרוסים

2 גבעולי פרסה קצוצים

2 כפות שמן

25 ג' חמאה

1 כף סוכר חום

מלית גבינה

150 ג' קשקוול מגורד

3 כפות קמח תופח

1 שמנת 15% / שמנת חמוצה 9%

1 גבינת קוטג'

1 גבינה לבנה 5%

4 ביצים

מלח, פלפל

קורט קנמון

1 כף מרק בצל

תבנית 26 עגולה או מלבנית משומנת.

לשים את השמן והחמאה במחבת, לחמם מעט, להוסיף הבצלים + כף סוכר, לטגן עד הזהבה. להעביר לקערה. 

לחמם תנור ל – 180 מעלות

להוסיף את כל חומרי המלית, לערבב היטב, להעביר לתבנית, לאפות כ – 40 ד', עד הזהבה. נו, אמרתי שזה קל ??

בצל 2

 

4 thoughts on “פשטידת בצל

    • מלית הגבינה, זו הכותרת לכל הגבינות שיבואו בהמשך, אני שכחתי להדגיש את כותרת המשנה.
      תודה על ההערה, היא תתוקן
      יום טוב
      שפרה

  1. אחת הפשטידות הטעימות והמוצלחות. באמת מתכון קל מאוד.
    אני באופן אישי אוהבת את הפשטידה בלי בצק.

    תודה רבה על השיתוף!

    • כמה טוב שמישהו נהנה מהמתכונים, נפלא לקבל כזה מייל
      בהחלט ניתן גם ללא הבצק
      תמשיכי להנות מעוד מתכונים ומהאתר
      יום טוב
      שפרה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *