סלט חיטה בניחוח קנמון

חיטה 1

בישלתי כוס חיטה לתבשיל עם הירקות הצלויים, נשארתי עם כוס אחת של חיטה מבושלת. היא חיכתה בסבלנות במקרר מספר ימים עד שהגיע זמנה. נזכרתי שהייתי במסעדה ושילמתי  50-60 ש"ח עבור הסלט, מקומם מאד !!! הנה סלט טעים ביותר בשליש המחיר.

הכנתי סלט חיטה מכל מיני פריטים שהיו בבית, התוצאה היתה מאד מוצלחת, טעימה מאד ובריאה. מומלץ ביותר !!! שחקו בבית עם מה שיש לכם במקרר או במזווה תתפלאו כמה טעימה תהיה המנה.

יש במתכון חופן קטן של כוסברה- אורחים שהיו לי שאלו אם יש כוסברה, אמרתי שיש אבל מעט מאד ושינסו, אולי יאהבו. לשמחתי הם ניסו, אכלו ומאד מאד אהבו. נסו גם אתם.

1 כוס חיטה – לשטוף, להשרות לילה, לסנן, לשים בסיר, לכסות עם 1/2 2 כוסות מים, מלח, פלפל, 1/2 כפית קנמון, לבשל עד ריכוך, לסנן. אני השתמשתי לסלט ב – 1 כוס, שימרו את השאר מספר ימים במקרר, הוסיפו מעט לכל סלט ירקות שאתם מכינים,  או הקפיאו בקופסא סגורה. (אם אתם מקפיאים הוסיפו את מי הבישול).

1 כוס עגבניות שרי קצוצות

חופן פטרטזיליה שטופה

חופן קטן כוסברה שטופה

3 בצל ירוק שטוף חתוך גס

50 ג' צנוברים קלויים

חופן חמוציות

1 סלסלה קטנה פטריות שמפניו קצוצות

שמן זית

מלח, פלפל

לימון

1 כף סילאן

שימו 1 כוס חיטה בקערה.

שימו את הירוקים במעבד מזון, קצצו בפולסים, אפשר כמובן לקצוף ביד, העבירו לקערה עם החיטה, הוסיפו את כל החומרים, ערבבו, שפרו תיבול, ותהנו.

חיטה 2

 

 

2 thoughts on “סלט חיטה בניחוח קנמון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *