מאפה גבינה פריך

מאפה גבינה פריך כותרת

מה להכין היום לארוחת הערב ?? כמה פעמים שאלתם את עצמכם את השאלה הזו. די, נמאס מהביצה – גבינה – סלט הניצחיים, רוצים גיוון !!! אז הנה – מאפה נמס בפה של גבינות בריאות, על בסיס בצק פריך (במקום פרוסת לחם), כ ו ל ם  אהבו מאד מאד. והעיקר – בדיוק 10 ד' של עבודה. אז קדימה, תכינו משהו שונה. אני נעזרתי בנכדות הקטנות שנהנו מאד מאד מהפעילות.

מאפה גבינה פריך מוכן

בצק

1/2 2 כוסות קמח תופח

200 ג' חמאה מומסת

1 גביע יוגורט 200 ג'.

תבנית 26 (רצוי מרובעת ) משומנת

לערבב את כל החומרים, לחלק את הבצק לחצי, חצי אחד להקפיא לפעם הבאה, החצי שנשאר לרפד בו את תבנית האפיה.

מלית

2 חב' גבינת קוטג'

500 ג' גבינה לבנה

2 ביצים

חופן גבינת קשקוול

1 כף אבקת מרק בצל / פטריות

2 כפות קמח תופח

לחמם תנור לחום של 180 מעלות.

לערבב את כל החומרים, לצקת את התערובת על הבצק, לאפות כ – 40 ד', עד הזהבה, לקרר מעט , סלט ליד ואתם מסודרים.

מאפה גבינה פריך סוף

 

 

2 thoughts on “מאפה גבינה פריך

  1. מתכון נחמד, עדייו לא ניסיתי כנראה אנסה. באמת פותר את בעיית מה נאכל היום בערב?

    • אכן פותר, אצלנו הקטנים אהבו מאד, קל, מהיר, וטעים – השילוב המנצח
      תיהני, סופ"ש נעים
      שפרה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *