צי'לי קון קרנה

צי'לי קון קרנה ואורז

כמה פשוט – ככה טעים !!

מאכל נפלא שתמיד מצליח אהוב על כולם בכלום עבודה.

היה לי בבית בשר בקר מעורב עם טלה , התוצאה היתה נפלאה אבל גם בשר בקר ואפילו הודו אדום מוצלח ביותר.

יש פה תבלין שנקרא טוסקנה – כיום כמעט בכל חנות תבלינים טובה יש אותו. זו אבקה העשויה פירורים קטנים עם ארומה נפלאה. מומלץ ביותר !!  אני קניתי בפעם הראשונה בספייסס אבל כיום כאמור יש בהרבה חנויות. נסו להשיג אותו.

את הצ'ילי הגשתי עם קדרת ירקות שורש אורז מלא וקטניות – ראו במדור התוספות או עם אורז לבן.

 

500 ג' בשר שאתם אוהבים טחון

1 בצל גדול  /  פרסה קצוצים

3 כפות שמן קנולה

3 שיני שום קצוצים

1 פלפל אדום חתוך לקוביות

1 פלפל אדום חתוך לקוביות

1 רסק עגבניות קטן

1 קופסת שימורים שעועית לבנה היינס

1 כוס מים

מלח, פלפל

כף פפריקה

1 כף תבלין טוסקנה

1 כף רוטב צ'ילי מתוק

1 כפית סוכר

1 כפית כמון

מחבת רחב עם מכסה

ההכנה

לחמם את השמן, לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את השום ואת הפלפלים, לטגן מעט, להוסיף את הבשר, לפורר לפירורים, לטגן עד שינוי הצבע לחום,

צי'לי קון קרנה 2

 

להוסיף את כל החומרים,  לכסות, להביא לרתיחה, לבשל 20 ד' , לטעום ולשפר טעם אם צריך.

אורז ליד ואתם מסודרים.

צי'לי קון קרנה 3

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *