חיטה טעימה לכל מנה

 

בימים חמים אלה כאשר אין חשק להכין ארוחה או סתם לא בא לנו, יש פתרון.

הוסיפו חיטה מבושלת לכל סלט שיש לכם, אם זה סלט ערבי או ירוק, ירקות מאודים או מרק ירקות התוספת נפלאה ומשדרגת כל מנה, שלא לדבר על כל המרכיבים הבריאים שיש בחיטה. נסו ותיתמכרו.

קחו 1 כוס חיטה, השרו את החיטה לפחות לחמש שעות עד לילה,  העבירו לסיר, כסו במים, הוסיפו 2 כפות שמן זית, 1 כפית מלח, פלפל, מעט קינמון, הביאו לרתיחה ובשלו עד ריכוך. סננו, העבירו לכלי עם מכסה, שימרו במקרר.

בכל פעם שתירצו מנת בריאות ושידרוג – הוסיפו את גרגרי החיטה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *