סלט וולדורף

סלט ישן נושן שפעם נמצא כמעט בכל בית, אינני מרבה להכין אותו אבל, לפני פסח שאלה אחת מבנותי מדוע אינני מכינה סלט וולדורף ?  ולמה הוא לא בבלוג,  האמת, אין לי תשובה.

אז הנה הוא סלט וולדורף,  במיוחד לבתי המקסימה והאהובה. 

הקושי היחיד בסלט הוא קילוף וחיתוך התפוחים.

 

5 תפוחי עץ מסוג אלכסנדר

1 קופסא גדולה אננס חתוך

1 גבעול סלרי פרוס לקוביות קטנטנות

1 כף מיץ לימון

2 כפות גדושות מינז

1 כפית חרדל גרגירים

1/2 כפית מלח

3 כפות סוכר דמררה

 

ההכנה

התפוחים – לקלוף, לפרוס לרבעים, כל רבע לפרוס לפרוסות דקות , להעביר לקערה, לזלף מעל את כף מיץ הלימון, לערבב, (מניעת השחרה),  להוסיף את כל החומרים, לערבב , להשאיר למנוחה כ – 30ד`.

בתיאבון.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *