פסטה ברוטב סלק ושמנת

התגובה בבית לאחר אכילת הפסטה הזו היתה פליאה.  הכנתי את הרוטב מתוך ידיעה שלא כולם יאהבו אותה אבל רציתי לנסות, פסטה ורודה – שינוי מרענן.

ההפתעה היתה רבה,  היה טעים מאד ואפילו הנכדים אהבו – לאחר שהתגברו על הצבע המשונה. הם שמעו את ההורים נהנים והחליטו לטעום ואחר"כ לאכול.

הפסטה מזכירה טעם של פסטו אבל עדין מאד עם נגיעה מעט מתקתקה – בגלל הסלק, מקוה שתאהבו כמונו.

ההכנה קלה מאד – יתרון גדול.

 

500 ג` פסטה שאתם אוהבים

הרוטב

1 סלק גדול מבושל / סלק מוכן בואקום

2 שיני שום

6  גבעולי בזיליקום – עלים בלבד

50 ג` צנוברים

50 ג` אגוזי מלך

1/2 כוס שמן זית

1/2 כוס שמנת לבישול 15%

1/2 כוס גבינת פרמזן

מלח, פלפל גרוס

 

ההכנה

לשים במעבד מזון את כל המרכיבים חוץ מהגבינה, לערבב לרוטב הומוגני, להוסיף את הגבינה, לערבב.

לבשל את הפסטה אל דנטה, לסנן,  לצקת את הרוטב, מקוה שתהנו.

 

4 thoughts on “פסטה ברוטב סלק ושמנת

    • הי שגית,
      הניוקי חם כך שאין צורך לבשל, אפשר לחמם מעט אם אוהבים את המנה חמה,
      תיהני וחג שמח
      שפרה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *