ספגטי בולונז

מחפשים מנה מהירה שכולם אוהבים ?  אין ספק  כי ספגטי בולונז מנצחת כמעט כל אופציה אחרת.

היו לי גם נקנקיות בקר (של טירת צבי – מצויינות, ביחוד על האש אבל לא רק),  וגם אותן הוספתי והשמחה היתה רבה.

 

1 חב' ספגטי

1/2 ק' בשר בקר טחון

1/2 חב' נקנקיות בקר (3 יח') קצוצות

1 בצל גדול קצוץ

2 גזרים קצוצים דק

2 פלפל אדום קצוץ

שמן זית

3 שיני שום קצוצות

2 יח' רסק עגבניות

1 קופסא עגבניות מרוסקות קטנה – רצוי תוצרת איטליה

מלח, פלפל

כפית גדושה פפריקה

כפית סוכר

 

ההכנה

לשים סיר מים גדול ובשלו את הפסטה אל דנטה,

בינתיים  במחבת רחבה מאד או בסיר רחב חממו את שמן הזית, הוסיפו את הבצל וטגנו עד הזהבה קלה, הוסיפו את השום, הגזר והפלפל, טגנו מספר דקות,  הוסיפו את הנקניקיות, טגנו, הוסיפו את הבשר,

פוררו היטב לפירורים,

ערבבו היטב, הוסיפו את כל שאר החומרים, הביאו לרתיחה,  הנמיכו החום ובשלו 20 ד'.

סננו את הפסטה, העבירו לסיר גדול או לקערה גדולה,  הוסיפו כ – 4 כפות שמן זית, ערבבו, הוסיפו את הרוטב לספגטי, ערבבו היטב ותהנו. כמובן שאם לא מפריע לכם הוסיפו פרמזן מגורד.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *