טאפאס ים תיכוני – ברבוניות מטוגנות

אין הרבה מה לכתוב על מנה נפלאה זו, אם אתם רוצים להרגיש במסעדת טאפס ספרדית או יוונית – זו המנה,  קלה ביותר להכנה, טעימה ביותר, בקיצור תאווה לעיניים ולחך, סלט יווני עם גבינת פטה צאן, מי צריך יותר ????

לטיגון השתמשתי בקמח אורז – זו פעם ראשונה שאני משתמשת בו – הוא מוצלח ביותר, קליל הרבה יותר מקמח החיטה, מירקם עדין מאד – כמו קורנפלור, ניתן להשיג בחנויות טבע.

 

1 חב' ברבוניות קפואות – לקניה בחנויות דגים ובחלק מהמרכולים.

1 כוס קמח אורז

אבקת תיבול לדג בגריל

מלח, פלפל

אבקת שום

שמן לטיגון

לימון

 

ההכנה

שיטפו היטב את הדגים,  הניחו על נייר סופג ליבוש.

פזרו מעל הדגים מעט תיבול לדג בגריל, חממו במחבת רחבה שמן  לטיגון עמוק.

הכינו צלחת עם כוס קמח, תבלו את הקמח במלח, פלפל ומעט אבקת שום, קמחו את הפילטים בקמח,

טגנו את הפילטים, התחילו עם העור תחילה, טגנו כ – 2 ד' מכל צד,

הכינו צלחת עם נייר סופג, העבירו אליה  את הפילטים המטוגנים.

ההגשה –  הכינו לכם סלט יווני עם גבינת פטה 5% עיזים,  הניחו את הפילטים בצלחת, זלפו  עליהם לימון וחישבו שאתם בספרד, יוון, חוף בים  התיכון ותהנו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *