סלט חציל קלוי ויוגורט עיזים

יופי של סלט, ניתן להכין יום מראש, נשמר מספר ימים לאחר ההכנה.

הטוב בסלט שניתן לנצל מרכיבים קנויים כמו החציל הקלוי  ולקצר ולהקל על ההכנה. התוצאה מצויינת.

 

400 ג' יוגורט עיזים טוב (יוגורמה או של גד)

2  קופסאות חציל קלוי קנוי מאיכות טובה / 6 חצילים טריים

1 פלפל אדום קצוץ לקוביות קטנות

4 כפות שמן זית

7 שיני שום כתושות

1/2 כוס פטרוזליה קצוצה

מלח, פלפל

 

ההכנה

שמים את היוגורט במסננת מרופדת בחיתול או בד דק לניקוז הנוזלים – שעתיים לפחות.

אם אתם חרוצים  – קלו את החצילים, נקו, סננו מעט מנוזלים, העבירו לקערה.

לחמם את שמן הזית, להוסיף את הפלפל הקצוץ, לטגן מעט, להוסיף את השום, לטגן עד הזהבה קלה,

להוסיף לקערת החציל, להוסיף את היוגורט המסונן,  הפטרוזיליה, לטבל במלח ופלפל.

לקרר כשעה, להגיש עם לחם טוב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *