עוגת סביצ`ה סלמון ואבוקדו

אני מאד מאד אוהבת סביצ'ה.!!!

החלטתי להגיש הפעם בכלי  מרכזי כמו עוגה, התוצאה היתה נהדרת.  כמובן שאם תירצו להגיש בכלים אישיים אין כל בעיה.

החשוב ביותר בסביצ'ה  הוא טריות הדג, קנו אותו במקום טוב שאתם סומכים עליו, בקשו שיכינו לכם את הדג לסביצ'ה – מפולט וחתוך לקוביות קטנות.

אם תירצו עוגה – תצטרכו לקנות רינג עגול בקוטר של כ – 15 ס"מ

הכמות היא ל – 8 אנשים.

 

כ – 600 ג' סלמון חתוך לקוביות קטנות

1/2 כוס מיץ לימון

1/2 כוס מיץ תפוז

אבוקדו

3 אבוקדו חתוך לקוביות קטנות

1 עגבניה גדולה, בשלה ומוצקה חתוכה לקוביות קטנות מאד

1 בצל אדום קטן קצוץ קטן מאד

חופן כוסברה קצוצה

לימון סחוט כ – 3,4 כפות

3 כפות שמן זית

מלח, פלפל

 

ההכנה

שיטפו את קוביות הסלמון, יבשו היטב, שימו בכלי יחד עם שני המיצים, שימרו במקרר כשעה.

הכינו את סלט האבוקדו  – ערבבו את כל המוצרים, טבלו לפי טעמכם.

לפני ההגשה קחו את הרינג, הניחו אותו בצלחת ההגשה שלכם, שימו ברינג את סלט האבוקדו, הדקו היטב, סננו היטב את הסלמון ושימו אותו על האבוקדו ברינג. הדקו טוב,  הסירו בזהירות את הרינג, קשטו בבטטה מטוגנת (הסתכלו במתכון מרק העגבניות ) או בצרור של עלי ארוגולה.

2 thoughts on “עוגת סביצ`ה סלמון ואבוקדו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *