פסטה מושחמת בתנור

פרפסטה מושחמת בתנור

המתכון הזה נוצר מאילוץ – הכנתי פסטה של פטריות וגבינות,  ההגשה לשולחן התעכבה בשל כל מיני סיבות, הפסטה התקררה, איך מצילים אותה ??

הנה הפתרון שנתן לנו מנה טעימה מאד מאד. תוכלו לשדרג ולהציל כך כמעט כל מנת פסטה שהתקררה או נשארה במקרר.

 

1 חב' פסטה  (500 ג')

2 יח' קפואות של תערובת עשבי יבול  איטלקיים

ו פרסה קצוצה

2 חב' פטריות שמפניון או מעורבות קצוצות

1 פלפל אדום פרוס דק / 1/2 כוס עגבניות מיובשות קצוצות

4 שיני שום קצוצות

מלח, פלפל

200 ג'  גבינת עיזים  5% מגורדת

חופן קשקוול מגורד (גודל החופן תלוי בכם )

פלפל, אגוז מוסקט מגורד

1 שמנת לבישול  15%

 

ההכנה

הפטריות – לטגן את הפרסה במעט שמן זית עד הזהבה קלה, להוסיף את הפלפל והשום, לטגן מעט, להוסיף הפטריות, לטגן , לערבב מעט, לטבל במעט מלח ופלפל.

בינתיים להרתיח מים ולבשל את הפסטה, כאשר היא מוכנה לסנן, להוסיף לה את הקוביות הקפואות ואת הפטריות, לערבב, להוסיף את הגבינות, הפלפל והמוסקט,  לערבב.

הפסטה מוכנה אם אתם רוצים כבר להנות ממנה.

חממו תנור לחום של 200 מעלות.

אם אתם רוצים להשחים בתנור , הוסיפו לה את השמנת, ערבבו היטב,  העבירו לתבנית אפיה שאיתה גם תגישו את המנה, אפו כ – 10 עד 15 דקות, עד השחמה ותהנו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *