מיני מאפה נקניקים ופסטרמה

פתיח טעים ופיקנטי של פסטרמות ונקניקים, מנת פתיחה יפה לארוח.

 

1 חב' בצק פילאס

3,4 סוגי פסטרמות ונקניקים לפי טעמכם, כל סוג כ – 200ג'.

מיונז

חרדל גרגירים

ביצה טרופה

סומסום

2 תבניות מרופדות בנייר אפיה או תבניות מאפנס קטנות מרוחות בשמן.

 

ההכנה

לחמם תנור לחום של 180 מעלות

להפשיר את הבצק לפי ההוראות, לפרוס אותו  על משטח עבודה ביחד עם הניילון.

למרוח חרדל ומיונז על כל המשטח,  לסדר את הפסטרמות בשתי שורות, פרוסה אחת על השניה. אנחנו רוצים להפריד את הבצק  באמצע ולכן שתי השורות.

בעזרת סכין חדה לפרוס את הבצק לכל הרוחב כל שנקבל שתי רולדות.

לגלגל כל רולדה היטב, להשתדל לגלגל מהודק.

לפרוס  את הרולדות לפרוסות – כמו שושנים.

לסדר כל פרוסה בתבנית מאפנס קטנה מאד או בצורה חופשית בתבנית

למרוח על כל פרוסה ביצה טרופה ולפזר סומסום.

לאפות כ – 20 ד', עד הזהבה קלה.

לקרר ולהגיש.

ניתן להכין יום קודם ולחמם בתנור בלבד !! לא במיקרו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *