סלט חם – שעועית ירוקה ורצועות אנטריקוט

 

הייתי בקניות בסופר השכונתי, ראיתי כי הביאו רצועות אנטריקוט שניראו נפלא. קניתי, והנה הסלט הנפלא שהתקבל בבית באהבה רבה

 

2 מגשי רצועות אנטריקוט טרי (בערך 400 – 500 ג')

1 שקית שעועית ארוכה קפואה

4 שיני שום קצוצות

4 כפות רוטב סויה

1 קופסא פטריות מטוגנות ופרוסות

מלח, פלפל

1 כף שמן סומסום

1 כף רוטב צי'לי מתוק

1/4 כוס מים חמים

 

ההכנה

בסיר בגודל ביינוני, לחמם מעט שמן קנולה, להוסיף את השום, לטגן מעט, להוסיף את שקית השעועית הקפואה, לערבב, להוסיף את כל המיצרכים, (חוץ משמן הסומסום ומהבשר),  להביא לרתיחה, לבשל עד ריכוך. להזהר שהשעועית לא תהיה סמרטוטית מדי !!

את השלב הזה ניתן להכין מספר שעות מראש.

לפני ההגשה, להוציא את נתחי הבשר מהמקרר, לשטוף ולייבש היטב.

במחבת שטוחה לשים מעט שמן, לחמם, להוסיף את הפרוסות ולטגן עד הזהבה קלה מאד.

 להוסיף  את השעועית עם הרוטב למחבת, לטגן מספר דקות, להוסיף את הפיטריות,  להוסיף את שמן הסומסום ולהגיש מיד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *