בטטה מטוגנת בסלט

 

הוסיפו חיים ועניין לסלט פשוט – בטטה מטוגנת.

קחו בטטה, קלפו ושיטפו אותה, בעזרת קולפן ירקות פירסו רצועות דקות מהבטטה.

שימו בסיר שמן קנולה לטיגון עמוק, חממו, טגנו את הבטטה עד אשר היא מזהיבה, העבירו ניד לצלחת מרופדת בנייר סופג, פזרו מעל טיפת קנמון. קררו. ניתן להכים כשעה לפני ההגשה.

הכינו סלט, שימו את רצועות הבטטה מעל והגישו.

בטטה מטוגנת בסלט

בטטה מטוגנת

מאת shifra פורסם: יולי 30, 2011

  • תוצר: 6 מנות
  • הכנות: 15 דקות
  • בישול(או) אפייה: 15 דקות
  • זמן כולל: 30 דקות

  הוסיפו חיים ועניין לסלט פשוט - בטטה מטוגנת. קחו בטטה, קלפו ושיטפו …

מצרכים

    אופן ההכנה


    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

    תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>