כפפות ידיים ומזון

קשה להתחיל להשתמש בכפפות במטבח.

למי שרגיל זה נפלא, אני עד לפני כשלוש שנים לא השתמשתי בכפפות במטבח ובעבודות הבית. לפני כשלוש שנים החלטתי להתפנק בבניית ציפורניים, לאחר שעשיתי היה לי חבל לקלקל אותן במים וסבון ואז החלטתי שלא יעזור כלום ולכפפות אני אתרגל !! ואכן התרגלתי וכיום אינני יכולה בלעדיהם.

קודם כל לפני הטיפ – למי שעדיין לא משתמש אל תוותרו, יש בשוק מבחר כפפות – קנו מספר סוגים, הן לא יקרות ומיצאו מה מתאים לכם.

עכשיו הטיפ – אני משתמשת בכפפות כאשר אני מכינה עופות, בשרים ודגים. לא נעים לי לשטוף ולטפל בבשרים בידיים חשופות ולכן  אני משתמשת בכפפות – לובשת את הכפפות ואז אני מטפלת בבשרים, שוטפת ומנקה ולאחר מכן שוטפת את הכפפות היטב בסבון הכלים. זה הגייני  ונעים יותר.

כאשר יש מישרה לבשרים וצריך לעסות ולמרוח במרינדה שוב הכפפות עוזרות – כאשר הכפפות על הידיים אני מורחת את המישרה, שוטפת היטב את הכפפות לאחר מכן והידיים נשארות נקיות.

יש לי גם כפפות מנתחים – אותן רכשתי בבית המרקחת, כאשר אני לשה עיסה לקציצות שוב באות הכפפות לעזרתי. שוב הידיים נקיות ולא סופגות ריחות.

נסו ותיהנו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *