עוגת קוקוס, שקדים ושוקולד

 

השילוב המנצח – לפסח ולכל השנה, קוקוס ושוקולד.

העוגה, קלילה מאד, עם מעט מאד קלוריות, וטעימה.

אין בה קמח, ואפשר כמובן להשתמש בתחליף סוכר.

 

4 ביצים גדולות מופרדות

1/2 כוס סוכר +כף נוספת

1/2 כוס שמן קנולה – חמאה מומסת

2 כפיות תמצית וניל

1 כוס פתיתי קוקוס

1/3 כוס שקדים טחונים

100 ג' שוקולד צ'יפס

2 תבניות אינגליש קייק משומנות

 

ההכנה

לחמם תנור לחום של 170 מעלות

להקציף את החלבונים עם הסוכר.

להנמיך מאד את עוצמת המערבל, להוסיף את החלמונים ואת השמן, לערבב באיטיות, להוסיף את כל החומרים, חוץ מהשוקולד,  לערבל לאט, לא יותר מדי, עד לאיחוד התערובת.

להעביר את העיסה לשתי התבניות,  לפזר על העיסה את השוקולד צ'יפס, לאפות 50 ד', העוגה מעט רטובה וזה בסדר.

בתיאבון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *