עוגת גבינה ותפוחים

לכל אוהבי עוגות הגבינה והתפוחים – זו העוגה עבוריכם !!!

אין צורך להתלבט איזו עוגה נכין ונאכל, בעוגה זו יש שילוב נפלא של שניהם.

העוגה טעימה ביותר, קלילה והשילוב תמיד מפתיע אנשים.

המיצרכים

הבסיס

50 ג' אגוזי פקאן

1 כף גדושה סוכר חום (לא דמררה)

100 ג' פתי בר

50 ג' חמאה מומסת

מלית גבינה

500 ג' גבינה לבנה  5% או 9%

2 קופסאות (400 ג') גבינת שמנת 5%

3/4 כוס סוכר

1 שמנת חמוצה 9%

1 אינסטנט וניל

4 ביצים

תפוחים

3 תפוחי עץ קלופים וקצוצים לקוביות קטנות מאד

75 ג' אגוזי פקאן

3 כפות סוכר חום

1 כפית קנמון

1 כפית קורנפלור

תבנית עגולה או מלבנית 26 משומנת

 

ההכנה

לחמם תנור ל – 180 מעלות

לרסק במעבד מזון את הביסקויט, סוכר ואגוזים לפירורים אחידים, להוסיף את החמאה עד ספיגתה בפירורים. להעביר את הפירורים לתבנית, לשטח בצורה אחידה, להדק היטב את הפירורים ולאפות 10 ד'. להוציא מהתנור.

(לא לשטוף את מעבד המזון)

להנמיך את חום התנור ל – 160 מעלות.

לשים את כל חומרי המלית בקערת המערבל, לערבל למירקם אחיד. לצקת את הגבינה על הבצק האפוי.

לשים את התפוחים הקצוצים בקערה, את האגוזים, הסוכר, הקנמון והקורנפלור לשים במעבד המזון, לרסק לפירורים, להעביר לקערת התפוחים ולערבב הכל יחד. לפזר בעדינות על מלית הגבינה בצורה שווה. הטוב ביותר זה בעזרת הידיים.

לאפות ב – 160 מעלות 55 ד'.

העוגה מעט רכה זה בסדר. להעביר למקרר למשך לילה לקירור.

 

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *