קבב טלה

 

בשבת חשבנו  שכבר מזמן לא עשינו "על האש", מזג האויר השתפר וניתן להיות יותר במרפסת, להכין ארוחה.

הדבר החשוב ביותר בקבב הוא איכות הבשר.  כיוון שאין הרבה תוספות לבשר או תיבול מיוחד אלא רק בשר נטו קנו את הבשר שלכם במקום הכי טוב שיש, גם המחיר אינו מרקיע שחקים והתוצאה מצדיקה את ההשקעה. אל תיקנו קבב מוכן !! אתם לעולם לא תדעו מה שמו לכם בתערובת – גם במקום האיכותי ביותר. ההכנה כל כך פשוטה שלא תבינו למה לא עשיתם זאת קודם.

אינכם חייבים מכשיר גריל, גם מחבת פסים או מחבת טפלון טוב יעשו את העבודה. נסו ותיראו.

אנו אוהבים בשר טלה, אני קונה תערובת של טלה ובקר בד"כ בספייסס של חב' מרינדו או של חינאווי

חצי ק' של בשר יתן לנו כ – 18-20 יח'

 

המיצרכים

1/2 ק' בשר טלה / בקר/ מעורב

1 בצל גדול

חופן גדול של פטרוזיליה

מעט כוסברה (אם לא אוהבים – תוותרו)

50 ג' צנוברים (אם לא אוהבים אפשר לוותר)

3 שיני שום

מלח, פלפל

1/2 כפית כמון

1/2 כפית בהרת

1 כפית פפריקה

 

ההכנה

שימו את הבשר בקערה

את כל הירקות חיתכו לחתיכות גסות, הכניסו למעבד מזון ורסקו לפירורים, להזהר מריסוק יתר !!

העבירו את הירקות לבשר, להוסיף את כל התבלינים, ללוש היטב עד לקבלת מירקם אחיד.

 

ליצור קציצות, לשים את הקציצות במגש ולשמור במקרר עד הצליה

לצלות לפי העדפתכם בגריל או במחבת פסים או טפלון ואז רססו מעט שמן לפני כן.

 

טחינה וסלט ואתם מסודרים. נו, מה אתם אומרים כדאי לקנות או להכין לבד? 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *