קציצות עוף בשר וחציל

 

    קציצות וחציל   

קציצות הם מסוג המאכלים האהובים ביותר על כולם גם קטנים וגם גדולים. הצרה איתם היא שהם נאכלים כאילו  אכלנו  חטיף ולא מנה בשרית כלשהיא.  הקציצות האלה עסיסיות מאד בשל עירבוב עוף ובשר והוספת החציל נותנת רכות וטעם מיוחד. בכל אופן כמה שאני מכינה זה לא מספיק.

מיצרכים

1/2 ק' בשר בקר טחון

1/2 ק' עוף טחון

1/2 קופסא ( 250 ג') חציל טבעי קנוי

2 ביצים

1 כף חרדל דיז'ון

1/2 כוס שבולת שועל עדינה

1 בצל

3 שיני שום

1 תפוח אדמה גדול

2 כפיות מלח

1 כפית פלפל שחור

שמן לטיגון

ההכנה

במעבד מזון לרסק את הבצל, תפוח האדמה והשום לפירורים, להזהר לא לרסק יותר מדי.

לערבב את כל החומרים, להניח בצד למנוחה של 20 ד'.

ליצור קציצות ולטגן עד הזהבה.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *