פסטה ברוקלי

 

אין אוכל מנחם כמו פסטה.

שיטת ההכנה של הרוטב במתכון זה שונה מעט, היא קלה ומהירה מתאימה במיוחד ביום בו אנו ממהרים אבל רוצים משהו טעים, מהיר ומהנה.

 

המיצרכים

500 ג' פסטה מכל סוג שאתם אוהבים

1 חב' ברוקולי קפוא

5 כפות שמן זית

5 שיני שום פרוסות

1/2 חב' קטנה של עגבניות שרי חצויות

מלח גס, פלפל גרוס בנדיבות

גבינת פרמזן מגורדת

 

ההכנה

בסיר גדול של פסטה להרתיח הרבה מים, לשפוך את הפסטה למים, לערבב, להוסיף את חב' הברוקלי הקפוא למים ולבשל ביחד עד לריכוך הפסטה. לסנן, לא לשטוף במים קרים, לצקת שמן זית על הפסטה , לערבב, אם יש חתיכות גדולות מדי של ברוקולי, זה הזמן לחתוך אותם. להעביר לקערת ההגשה.

בינתיים כאשר הפסטה מתבשלת לחמם במחבת 5 כפות שמן זית, להוסיף שום, לערבב, להוסיף את העגבניות, לערבב מספר דקות, לטבל במלח ופלפל, לכבות את האש.

לשפוך את רוטב העגבניות על הפסטה, לערבב, להוסיף את גבינת הפרמזן ולהגיש מיד.

כמה זמן עבר? בערך 15 ד'.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *