נודלס,פרגיות וירקות ירוקים בחלב קוקוס

אם נכנסתם כבר למספר מתכונים אתם מבינים שהם יחסית מהירים וקלים להכנה. גם מתכון זה הוא ארוחה מהירה, טעימה ויפה להגשה בלי הרבה טירחה.

ניתן בהחלט להשתמש בירקות קפואים הם טעימים ובריאים

מנה זו מתאימה למבוגרים וילדים המתחברים לנודלס ולפרגיות, אני תמיד מנסה לשכנע את הנכדים לנסות גם את הירקות, לפעמים זה גם מצליח לי.

 

המיצרכים

1 שקית (200 ג') נודלס

2 כפות שמן

1 בצל קצוץ

2 שיני שום קצוצות

600 ג' נתחי פרגית חתוכים לקוביות

1/2 חב' אפונה סינית קפואה אם אין – שעועית ירוקה שלמה וקפואה

1/2 חב' אפונה קפואה

400 ג' תרד טרי, שטוף וקצוץ גס

1 קופסא חלב קוקוס

1 כף אבקת קארי

1 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור

1 כפית פפריקה

1/2 כפית קנמון

1 כף רוטב צי'לי מתוק

4 כפות כוסברה קצוצה (לא חובה, רק לאוהבים)

 

ההכנה

מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן ומסננים

במחבת רחבה מחממים את השמן, מטגנים את הבצל הקצוץ עד הזהבה, מוסיפים את השום, מערבבים, מוסיפים את כל התבלינים,חוץ מרוטב הצ'ילי, מערבבים להזהר שלא ישרפו. להוסיף את הפרגיות לערבב ולטגן תוך כדי ערבוב מספר דקות. להוסיף את כל הירקות, לערבב, לבשל מספר דקות עד שהירקות הקפואים מפשירים מעט, להוסיף את חלב הקוקוס, רוטב הצ'לי, לערבב, להנמיך הלהבה ולבשל בחום בינוני כחצי שעה.

מוסיפים את הנודלס למחבת, מערבבים ומגישים מיד.

מי שאוהב מפזר את הכוסברה מעל. 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *