סלט עשבי תיבול ואפרסמון

      סלט עשבי תיבול ואפרסמון
את הסלט המוצלח הזה אכלנו בפעם הראשונה באילת במלון דן. היינו שולחן גדול עם הרבה חברים וכמובן שכל הנשים החלו לנחש ממה מורכב הסלט. חזרנו הביתה ומיד ניסיתי  – התוצאה לפניכם, סלט נחמד וקליל במיוחד. נסו ותתמכרו
 
 
סלט עשבי תיבול ואפרסמון
 
1 חב` פטרוזיליה
1כוס עלי נענע
1/4 חב` כוסברה – למי שלא אוהב אפשר בלי
6 גבעולי סלרי אמריקאי
2 אפרסמון חתוך לקוביות קטנות
100 ג` צימוקים
100 ג` פקאן מסוכר קצוץ
לתיבול: כ – 5 כפות שמן זית
              1/2 לימון סחוט
              מלח, פלפל גרוס
 
 
להסיר את הגבעול הגס  בפטרוזיליה והכוסברה, ללשטוף היטב את כל עשבי התיבול, להשתדל לייבש, לקצוץ קטן ככל האפשר.
ניתן להכין עד השלב הזה כמה שעות מראש, לשמור במקרר מכוסה.
שעה לפני ההגשה, להוסיף את האפרסמון, הצימוקים, האגוזים, לתבל. לטעום, להוסיף טיבול לפי הצורך.
 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *