סלט כרוב ציבעוני

 כרוב צבעוני  
אנו רגילים ומכירים סוגים שונים של סלטי כרוב. כרוב הוא ירק שאוהבים או לא.
סלט זה נראה כמו סלט רגיל אך הוא לא. טעמו עדין במיוחד וזאת בזכות דרך ההכנה השונה, שגם מעניקה לו חיי מדף ארוכים יותר מאשר סלטים אחרים.
 
 
 
סלט כרוב ציבעוני
 
1 כרוב לבן
2 גזר
1 בצל אדום קטן
1 פלפל אדום גדול
1/2 כוס סוכר
1 כף מלח
1/2 כוס שמן קנולה
1/4 כוס חומץ
1 כפית חרדל
 
את הכרוב לחתוך לרצועות דקות
הגזר לקצוץ לקוביות קטנות מאד – אפשר בקוצץ ירקות
את הבצל והפלפל לחתוך לרצועות דקות
 
את כל הירקות להכניס לקערה גדולה, להוסיף את הסוכר והמלח, לערבב היטב – רצוי עם הידיים, ותוך כדי העירבוב למעוך מעט את הירקות,
לכסות את הקערה בניילון נצמד ולתת לנוח שעה
לאחר שעה, לחמם בקנקן את השמן והחומץ עד כמעט לרתיחה – להזהר שהשמן לא ישפריץ, להוריד מן האש ולהוסיף את החרדל, לערבב היטב.
לשפוך את השמן החם על הכרוב, לערבב מעט, לכסות ולשלוח למקרר למנוחה של 12 שעות.
הצלחה מובטחת !
 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *