אנטי פסטי נפלא

      אנטיפסטי
כל היום טוחנים לנו – איכלו ירקות לפחות 5 צבעים, ישנו האנטי פסטי שנמצא קבוע במקרר, מהווה ארוחה בפני עצמה עם מעט יוגורט מעל, עם סלט ירקו חי, שידרוג לפיצה או  ליד עוף או דג. תוספת נפלאה בכלום עבודה
 
 
אנטיפסטי נפלא
 
2 חצילים
5 קישואים
4 שומר
1 דלורית
1 כרובית
4 פלפלים בצבעים שונים
 
הטיפול בירקות
 
חציל – לשטוף, לקצוץ את שתי הקצוות ולחתוך לקוביות גדולות כ – 3 ס"מ,לא
לקלוף.
קישוא – לשטוף, לקצוץ קצוות. לחתוך לאורך ל- 4 חלקים, אם הקישוא ארוך לחתוך לחצי
שומר – לחתוך את העלים הירוקים ואת בסיס הירק, לשטוף,ולחתוך ל – 4
דלורית – לחתוך קצוות, לקלוף העזרת קולפן , כמו תפו"א, ולחתוך לקוביות גדולות
כרובית – לחתוך לפרחים קטנים, לשטוף.
פלפל – לשטוף , לקטום, ולחתוך לרצועות עבות, כ – 4 ס"מ
 
את הירקות החתוכים לסדר בתבנית גדולה מאד של תנור האפיה בערמות, כל ירק בערמתו.
לפזר על הירקות מלח גס, פלפל גרוס, אבקת שום איכותית ושמן זית. את שמן הזית להשתדל לשפוך בזרזיף דק על כל חתיכה.
לאפות לא מכוסה בחום של 180 מעלות כ – 45 ד`.
מומלץ ביותר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *