מרק תרד ופטריות

מרק תרדכותרת
מה יותר מנחם ביום חורף חם מאשר  מרק סמיך של גריסים? אבל בשביל המצפון כדאי שנוסיף תרד וירקות. פרוסת לחם כפרי טוב בצג לא תזיק
 
 
מרק תרד ופטריות
 
המצרכים
 
2 קופסאות קטנות של פטריות – אפשר סוגים שונים
1 כרשה גדולה
3 שיני שום קצוצים
חב` תרד רחוץ וקצוץ
1-2 פלפל אדום
5 גזרים
4-1 חב` פטרוזיליה קצוצה
2-1 כוס גריסים שטופים
מלח, פלפל שחור
1 כף אבקת מרק
2-1 כפית סוכר
שמן זית
 
ההכנה
 
לנקות ולקצוץ את הפטריות את הפלפל ואת הגזר
מרק תרד פלפל
לנקות את הכרשה, ולקצוץ
בסיר גדול של מרק לחמם את השמן, להזהר שלא יתחמם יותר מדי,לטגן את הכרשה עד ריכוך קל, להוסיף את השום, לערבב, להוסיף את הפלפל האדום, לערבב ולטגן יחד מספר דקות.
להוסיף את כל שאר החומרים –
מרק תרד הכל מטוגן
מלבד התבלינים, לאדות מעט, להוסיף מים עד כיסוי הירקות ועד כחצי כוס.
להרתיח, להוסיף את התבלינים, להנמיל את האש ולבשל באש נמוכה כ – 25 ד`.
 
מרק תרדסוף
 
 
 
 
 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *