מרק ירקות אדום

אחר שבת שבה הפרזנו במיוחד באכילה הגיע יום ראשון. היה ברור שהשבוע הולך להיות שבוע מרק ירקות דיאטטי אבל גם טעים.
 
 
 מרק ירקות אדום
 
1 כרשה קצוצה
3 שיני שום קצוצים
2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
4 קישואים
1 בטטה
1 סלק אדום
1-2 תפוחי אדמה
מלח, פלפל שחור
 1 כף אבקת מרק 
פפריקה מתוקה
כף צ`ילי מתוק
שמן קנולה
 
את הקישואים,הבטטה, הסלק,ותפוחי האדמה, לנקות לשטוף, לחתוך לקוביות גדולות, להכין את המגימיקס יחד עם סכין המתכת, להכניס לקערת המג`מיקס כמות קטנה של ירקות, ובפולסים לקצוץ את הירקות לחתיכות לא קטנות מדי, כמו גרגרי חצץ.
בסיר בגודל ביינוני, לטגן את הכרשה עד ריכוך קל, להוסיף השום, לערבב, להוסיף את הפלפלים, לטגן מעט, להוסיף את הירקות הקצוצים, לאדות מספר דקות.
לכסות את הירקות במים, + 2-1 כוס,להרתיח, להוסיף את כל התבלינים, לבשל כ- 30 ד` בחום נמוך.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *